Bootstrap Thumbnail First

Køleanlæg

KH OneStop A/S er eneforhandler i Danmark af den velkendte amerikanske producent af transportkøleanlæg, Thermo King. Thermo Kings køleanlæg leveres i alle størrelser med alle former for drivkraft.

Læs mere

Bootstrap Thumbnail Second

Trailerservice

Vores 5 servicecentre i Danmark er med mobile værksteder klar til at yde assistance 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Skulle uheldet være ude, uden for landets grænser, har vi sam - arbejdsaftaler med værksteder.

Læs mere

Bootstrap Thumbnail Third

Kølebiler

Der er mange fordele ved at vælge isoleringskit til sin kølebil fra KH OneStop, da konceptet OneStop gør hele processen nemmere når det drejer sig om opbygning af sin kølebil fra bunden.

Læs mere

Bootstrap Thumbnail First

Mobilservice

Hos KH OneStop bestræber vi os på at levere den bedste service til vore kunder. Derfor har du nu mulighed for at følge vores mobilservice enheder døgnet rundt på et interaktivt kort der viser bilens lokation, navn og telefonnummer.

Læs mere

Bootstrap Thumbnail Second

Flådestyring

Hos KH OneStop får du en komplet kommunikationsudstyrspakke som kan sammensættes efter behov. Kommunikationen mellem bil og hjemmebase foregår skriftligt.

Læs mere

Bootstrap Thumbnail Third

Presenning / Design

Sækko Presenning indgår som en naturlig del af KH OneStop konceptet. Her tilbyder vi produktion og salg af løsninger inden for lastvognspresenninger, thermo- produkter, specialafdækninger og tilbehør.

Læs mere