Velkommen til KH OneStop

Knud Hansen A/S fokuserer på OneStop centre

Knud Hansen koncernen lancerede i 2005 et koncept kaldet KH OneStop – et koncept, der primært henvender sig til transportbranchen, og som indebærer, at kunden kan indkøbe og få serviceret og leveret flere ydelser på ét sted.

KH OneStop er i dag en stor succes, ikke mindst fordi det reducerer stilstandstiden, dvs. tiden hvor materiellet holder stille og er uproduktivt, men også fordi kunderne overlader koordineringen og styringen til os og således selv slipper for at bruge tid på dette.

Mobilservice bliver OneStop centrenes forlængede arm

Mobilservice giver mulighed for, at vi kan tilbyde vores kunder en hurtig og effektiv service i de områder, hvor vi ikke er repræsenteret. Hvad enten det drejer sig om service af kølemaskiner og lifte, lettere reparation af trailere, montering og reparation af overvågningsudstyr eller dekoration af materiellet, så kan dette klares der, hvor materiellet befinder sig.

 

OneStop til netop din branche

KH OneStop producerer og markedsfører en lang række produkter og ydelser der spænder lige fra transportkøleanlæg til klistermærker. For at skabe et overblik over mulighederne er der i nedenstående taget udgangspunkt i forskellige brancher.

OneStop til transport- & cateringbranchen

Til transportbranchen tilbyder KH OneStop salg og service af, transportkøleanlæg, overvågningsudstyr, autolakering, glasfiberreparation, trailerservice, lifte, autoreklamer, skilte samt opbygning af kølevarevogne.

OneStop til det offentlige

Til det offentlige tilbyder KH OneStop salg og service af transportkøleanlæg, vedligeholdelsesaftaler på rullende materiel (trailer/påhængsvogne, lifte) overvågningsudstyr, autoreklamer, skilte,  opbygning af kølevarevogne, autoreklamer, skilte, banner.