Historien om KH OneStop A/S

Da Knud Hansen senior i 1949 grundlagde Knud Hansen A/S, var der især to ting, der gjorde sig gældende.

Knud Hansen senior ønskede at skabe udfordringer i stedet for bare at se til. Han havde en vilje og evne til konstant at indrette sig efter kundens ønsker, behov og frem for alt – aldrig at sige nej til kunden!

Viljen, evnen og filosofien om aldrig at sige nej til kunden videreførte Knud Henrik Hansen efter sin far. Han fik således siden 1977, hvor han overtog styringen, opbygget en koncern, der qua de mange forretningsområder og afdelinger rundt i Danmark, til i dag at være den førende One Stop serviceleverandør til primært transportbranchen.

I juni 2018 kom der frisk blod til. Thomas Henriksen og Morten Lund overtog roret, men fortsatte det fornuftige valg. At indrette sig efter kundens ønsker, behov og frem for alt – aldrig at sige nej til kunden.

 

Fra kølemaskine til OneStop

Det startede i 1962 med, at Knud Hansen senior fik forhandlingen af de amerikanske Thermo King kølemaskiner.

Men Knud Henrik Hansen så hurtigt flere muligheder - når nu traileren alligevel skulle have monteret kølemaskinen, kunne den lige så godt få lavet service.

Ideen viste sig at være rigtig både for Knud Hansen A/S og for kunderne, som nu kunne reducere stilstandstiden - altså tiden hvor materiellet holder stille og er uproduktivt. Vi kalder det "Ganske enkelt effektivt".

Alt dette har medført at firmaet i dag hedder KH OneStop A/S.