Flådestyring med effektiv GPS tracking - KH OneStop


Hos KH OneStop har vi et bredt udvalg af kommunikationsløsninger og flådestyringssystemer. Vores produkter spreder sig fra simple løsninger, som giver dig mulighed for at genfinde dit materiel, til de mere brugerdefinerede og tilpassede løsninger til flådestyring. Ved hjælp af TracKing,
vores software til flådestyring, kan du nemt og hurtigt holde styr på dine køretøjer.

Hold styr på dine køletrailere med TracKing og flådestyring
TracKing er et flådestyringssystem, som gør dig i stand til overvåge og styre dine køletrailere direkte fra dit kontor. På den måde kan du nemt holde styr på dine vogne – uanset hvor de er henne i verden, og du er dermed sikret, at du aldrig mister overblikket over dine biler og trailere. Via TracKings effektive GPS/GSM system vil du altid være stand til at kommunikere direkte med dine køletrailere. Det giver dig et væld af muligheder som vognmand.

Den måske vigtigste funktion ved flådestyringssystemet er en indikator, der giver udslag, når temperaturen i traileren bevæger sig væk fra det ønskede. Dermed kan du være sikker på, at kølekæden aldrig brydes, når du transporterer fødevarer. TracKing giver dig desuden mulighed for at holde øje med særligt følsomme laster, og den viser dine traileres præcise placering. Ikke mindst advarer den dig ved fejlfunktioner, ligesom den tillader dig at reagere med det samme, hvis der opstår problemer. Kort sagt er TracKing et effektivt og omfattende værktøj til flådestyring.

Tryghed til dine chauffører
Som vognmand skal du selvfølgelig kunne garantere så høj sikkerhed som muligt til dine chauffører. Det er muligt med ASTRATA, et kommunikationssystem til flådestyring, der samtidig giver dine chauffører mulighed for altid at kommunikere direkte med kontoret. ASTRATA leverer et komplet system til flådestyring, hvor chaufføren får gavn af både navigation, tidsregistrering, køre-hviletider, dokumentation og meget mere. I tilfælde af overfald eller andre situationer hvor der er brug for akut hjælp, vil et tryk på en alarmknap på ASTRATAs hardware fastslå bilens position, og en nærliggende myndighed vil blive kontaktet.

ASTRATA fungerer via en androidbaseret tablet i bilens kabine, og systemet giver dig desuden mulighed for en nemmere flådestyring. Ved hjælp af systemet kan du altid følge og registrere dine køretøjer – uanset hvor i Europa de befinder sig. Det giver dig overblik over alle dine køretøjer, og er især et godt værktøj, hvis du skal omlægge ruter eller ønsker brændstofbesparelser. Med ASTRATAs flådestyringssystem får du det nødvendige overblik til at optimere kørsel for alle dine vogne.

Få nemmere flådestyring til alle behov
Hos KH OneStop har vi flere løsninger, der kan hjælpe dig til en nemmere flådestyring. For eksempel Lommy Eye, som er en lille enhed, der placeres på materiel, du ønsker at beskytte. Hvis en af dine vogne bliver stjålet, melder du tyveriet til vagtselskabet, som herefter nemt vil kunne lokalisere det stjålne køretøj. Netop størrelsen på Lommy gør, at den er nem at bruge. Den fylder det samme som en mobiltelefon, og med indbygget backupbatteri og antenne kræver den sjældent udskiftning. Til gengæld er den meget nem at montere, og på grund af størrelsen kan den let skjules under køretøjet.

Lommy er en af Danmarks mest efterspurgte GPS-trackere til sporing og overvågning af køretøjer. Uanset hvad dine kommunikationsbehov er, har vi helt sikkert en løsning, der passer dig. Med vores hjælp kan du sammensætte en komplet kommunikationsudstyrspakke, som kan tilpasses efter dine behov.

Vælg for eksempel:

·       Tyverisikring

·       Flådestyring

·       Navigation

·       Scanner

·       Overfaldsalarm

·       GPRS / GSM kommunikation

·       Overvågning

o   Temperatur

o   Brændstof

o   Dørstatus

o   Adgangskontrol


Support inkluderet

Hvis du får brug for teknisk hjælp, eller har du spørgsmål vedrørende vores forskellige systemer, kan du selvfølgelig altid få hjælp af vores supportafdeling.

Kontakt os og få et gratis tilbud
Hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis tilbud på flådestyringssystemer, så kontakt os på telefon 73 30 25 00.