GPS tracking

I transportbranchen er tid penge, og derfor er det afgørende, at du som vognmand er i stand til at overvåge og styre din flåde af vogne ved hjælp af GPS tracking eller andre tracking-løsninger. Det sikrer, at du nemmest og bedst muligt kan garantere dine kunder en rettidig transport og levering, der også lever op til myndighedernes strenge krav og regler. Hos KH OneStop tilbyder vi en lang række løsninger indenfor GPS tracking til dine lastbiler, som forbedrer og effektiviserer din flådestyring.

Oveblik og sikkerhed med ASTRATA og GPS tracking

ASTRATA er system, der muliggør, at du altid kan bestemme og registrere dine køretøjers position – uanset hvor i Europa de befinder sig. ASTRATAS specialiserede hardware – en android baseret tablet – og dets brugervenlige styresystem er med til at gøre dine chaufførers kørsel mere produktiv og effektiv. Med ASTRATA har du altid overblik over dine biler og du får ligeledes de bedste vilkår for store brændstofbesparelser og mindre forsinkelse. En anden fordel ved ASTRATA er den indbyggede alarmknap, som dine chauffører kan anvende i tilfælde af overfald eller andre akutte situationer. Et tryk på knappen vil alarmere den nærmeste politimyndighed, som via GPS tracking kan lokalisere bilens position. ASTRATA giver altså både overblik til dig og tryghed til dine chauffører.

Flådeovervågning med Lommy

InfoTrack er en lille enhed, som du monterer i dit køretøj eller materiel. Enheden giver dig mulighed for at bestemme dine køretøjers positioner via en automatisk opdatering. Intervallet på opdateringerne bestemmer du selv og kan indstilles til at sende informationer hjem til dit kontor – lige fra hvert andet minut til en gang i timen. Du kan i øvrigt altid få oplyst dine køretøjers givne position ved forespørgselLommy’en kan desuden registrere temperaturen i dine kølebiler via en føler og hjemsender automatisk information ved til- og afkobling og døråbning.

Tyverisikring med Lommy eye

Lommy eye er en teknologi, der kan hjælpe dig med at lokalisere stjålen materiel. Lommy eye-enheden placeres på eller i, det du ønsker at tyverisikre. Hvis det bliver stjålet, vil du kunne bestemme den nogenlunde placering. Teknologien er væsentligt mere effektiv end GPS tracking, og du har derfor en betragtelig større chance for at få stjålne genstande tilbage.

Kontrol af køletrailere med TracKing

TracKing er et system, der muliggør overvågning og styring af dine køletrailere. Blandt TracKings mange funktioner er en indikator, der advarer dig, når temperaturen i traileren falder eller stiger – måske den mest afgørende og anvendelige funktion for dig, der transporterer køle-, frost- og varmevarer. Foruden indikatoren og en række andre anvendelige funktioner gør TracKing dig i stand til altid at kunne kommunikere med dine trailere ved hjælp af GPS sporing.

Få et gratis prisoverslag

Ønsker du et gratis prisoverslag eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at svare hurtigst muligt på 73 30 25 00.