Folieindpakning

Vi pakker alle former for køretøjer ind i folie. Se her, hvordan vi pakker en Ferrari ind. Hos Sækko Design mærker vi en stigende efterspørgsel på folieindpakning af person-, vare- og lastbiler. Det er flere grunde til, at folieindpakning har sneget sin ind i folks bevidsthed. Dels skåner indpakningsfolien lakken, hvilket kan være med til at give en højere brugtvognspris. Dels kan kunden vælge bilen i en neutral farve ved indkøb og efterfølgende få foretaget en folieindpakning i den ønskede farve. Det giver mulighed for mere individuelle designmuligheder til en langt billigere pris. Således kan en bilindpakning spare dig for mange penge. Prisen for en folieindpakning er nemlig anseeligt mere interessant end prisen på at skulle bestille bilen i en ikke-standard-farve. Desuden må man heller ikke glemme effekten i at skille sig ud fra mængden og dermed opnå større synlighed. Netop derfor kan en bilindpakning med folie også være et forretningsmæssigt fornuftigt tiltag, hvis du vil gøre din virksomhed mere synlig i gadebilledet

Gør dig synlig med folieindpakning!

Flere virksomheder går skridtet videre og benytter digitale print til indpakning. Det vil sige, at der komponeres et billede sammen med et specifikt budskab, som herefter monteres på hele køretøjet. Ud over de gevinster som følger med en almindelig folieindpakning, så opnår virksomheden yderligere eksponering af sit budskab. Denne løsning kan for eksempel benyttes i forbindelse med en større kampagne – for eksempel lancering af et nyt produkt.

Ingen opgave for stor, ej heller for lille

Når du har brug for folieindpakning, er der ingen begrænsninger for, hvad vi kan udføre. Vi bidrager gerne med idéer, og vi pakker næsten alle tænkelige køretøjer ind. Hos Sækko Design har vi pakket alt ind – lige fra Mini Cooper’ere til komplette lastvognstræk med både trækkere og sættevognene. Vi benytter selvfølgelig kun de bedste folier. Vi hjælper også gerne, hvis du skulle have særlige ønsker til folie og farve. Hos Sækko Design er vi specialister i folieindpakning til køretøjer. Vi foretager både bilindpakning af almindelige personbiler og varebiler samt indpakning af store lastbiler, busser og trailere – vi pakker alt ind. Vi gør dig synlig !

Kontakt os og få et gratis tilbud

Vi giver gerne et gratis tilbud og svarer på spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 73 30 25 00.

Få en pris på bilfolie


Find den rette farve her